Heb je vragen?

00800 9255 2000

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Over ons

Wij bij TeamShirts helpen allerlei soorten groepen hun eigen gepersonaliseerde kleding te maken in een gestroomlijnd, gebruiksvriendelijk proces. Of u nu op zoek bent naar teamshirts, zakelijke producten of gepersonaliseerde items voor speciale evenementen, ons doel is om uw teamspirit te promoten en uw ervaring te verbeteren. Onze hoogwaardige prints, producten en diensten maken ons de ideale partner voor de gepersonaliseerde uitrusting van uw team. Sinds 2014 opereren wij als zelfstandige business unit van de Spreadgroup.Uw tevredenheid is één van onze topprioriteiten en we zijn blij dat we kunnen vertrouwen op een schat aan middelen en knowhow die we vinden bij ons hoofdmerk Spreadshirt. Sinds onze oprichting hebben we een snelle, stabiele groei gezien en zijn we uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf. We hebben ons toegewijd aan het continu vinden van creatieve manieren om het ontwerpproces van uw op maat gemaakte kleding te verbeteren en een gebruiksvriendelijke ervaring voor uw team te bieden.

5 Drukkerijen

in de VS en EU

we zijn actief in

12 landen

6 Mio+

producten gedrukt vorig jaar

10 jaar

ervaring met de SpreadGroup

verkoop van meer dan

897 producten

TeamShirts Logo

Onze missie

Teamspirit staat voorop bij onze inspanningen en we streven ernaar uw ideeën te realiseren en vriendschap in uw team te stimuleren.

De belofte van TeamShirts

Geweldige kortingen

Hoge kortingen, zelfs voor kleine teams. Wij hebben de beste prijzen voor teamoutfits.

Gratis verzending

Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.

Zorgenloos pakket

Grafische hulp, retour service, express levering. Wij helpen jou bij elk stap

Wat nu?

Bekijk onze FAQ voor antwoorden op eventuele vragen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? De klantenservice stat klaar om u te helpen bij eventuele problemen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.