Heb je vragen?

00800 9255 2000

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Kleding borduren

Kleding borduren

Geweldige kortingen

Gratis verzending

Zorgenloos pakket

TeamShirts tegoedbonnen - Als cadeau of voor later!

Zeer fijn garen - ons borduurassortiment

Of je nu hoodies, baseballpetjes of schorten wilt laten borduren: upload je ontwerp of maak een ontwerp met onze afbeeldingen en sjablonen en voeg tekst toe in veel verschillende lettertypes. Je kunt elk product individuele namen of een teamnummer geven. Zo maak je in een handomdraai geborduurde producten voor het hele team. 

pet borduren

In een paar stappen een geborduurde teamoutfit

  1. Klik hieronder op 'Nu ontwerpen', zoek een passend product en kies een kleur uit. 
  2. Upload je motief en plaats het naar wens. 
  3. Wanneer je een product wilt voorzien van een borduursel, kun je het eenvoudig aanpassen met de regelaar (borduur/print). 
  4. Je hebt nog namen en nummers nodig? Geen probleem! Met de teamlist is alles in 5 minuten gepersonaliseerd. 
  5. Klaar! Je nieuwe outfit kan in productie worden genomen.

De juiste uitrusting voor elk team

Of het nu gaat om de examenklas, het voetbalteam of het bedrijf: met geborduurd textiel breng je een geheel nieuwe kwaliteit in je teamoutfit en zorg je voor tijdloos chic. Het bestelproduces is heel eenvoudig en begint met de keuze van het passende product. Momenteel bieden wij borduurwerk aan voor truien, petten, schorten en poloshirts. Je bent teamleider van een sportteam? Laat dan nu coole snapbackcaps voor ze borduren! De outfit wordt op de juiste manier afgerond als je hoodies en truien laat borduren. Heeft je examenklas dit jaar eens iets nieuws nodig dan de oude shirts? Begin met geborduurde petten of hoodies voor de hele jaargang. En zelfs als restaurantmanager vind je wat je zoekt: laat bijvoorbeeld schorten afwerken met je restaurantlogo of ontwerp hoogwaardige sweatshirts. 

Geweldige kortingen

Hoge kortingen, zelfs voor kleine teams. Wij hebben de beste prijzen voor teamoutfits.

Gratis verzending

Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.

Zorgenloos pakket

Grafische hulp, retour service, express levering. Wij helpen jou bij elk stap

Je voordelen bij TeamShirts-borduurwerk

Of je nu een baseballpet voor de teamcaptain wilt borduren als verrassing of dat je je tot ons wilt wenden omdat je hoodies voor het hele team wilt borduren - wij zijn er voor jou. Als je niet zeker weet of je motief ook geschikt is voor het borduren van een pet of het verfraaien van een trui, helpt onze grafische afdeling je graag verder met advies en ondersteuning. We willen immers dat je nieuwe teamoutfit perfect is! En het beste is: je krijgt al vanaf 6 onderdelen per bestelling een volumekorting! Tot 60% korting is bij ons mogelijk. Als er overigens eenmaal een borduurbestand is aangemaakt, blijft dit bij ons opgeslagen en kan opnieuw worden nabesteld, op elk gewenst moment. 

Wat bieden wij naast borduurwerk

Net als voorheen vind je bij TeamShirts ook veel andere soorten drukwerk. Net wat je team momenteel nodig heeft. We bieden de mogelijkheid om shirts te laten bedrukken met flexdruk, flockdruk, digital direct of laserdruk. Als je niet weet welke druktechniek voor je shirts geschikt is, kiezen wij de passende druktechniek voor je.

Je begrijpt helemaal niets meer in deze shirtstorm?

Onze service is bereikbaar onder +31 30 20 25 020 (NL) of +32 28 08 726 4 (BE) of info@teamshirts.nl/info@teamshirts.be Je weet niet welk logo bij jullie team past?We helpen je graag bij het ontwerpen van je nieuwe teamoutfits.Mis je iets op onze pagina? Stuur ons een mailtje met je verbeteringssuggesties!We werken voortdurend aan de fijnafstemming voor jouw team en voor alle andere teams.