Heb je vragen?

00800 9255 2000

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Motorkleding ontwerpen

Voor jouw biker outfit

Motorkleding ontwerpen

Geweldige kortingen

Gratis verzending

Zorgenloos pakket

T-shirts voor jouw biker outfit

Hoodies & Jacks voor jouw biker outfit

Accessoires voor jouw biker team

Het juiste design voor jouw motorkleding

Jij en jouw biker clubleden willen graag jullie eigen logo of slogan op een shirt of hoodie drukken zodat jullie worden gezien als een sterk team? Dat kan bij TeamShirts in een handomdraai. Wij zijn er namelijk om jullie een zo'n goed mogelijk product te bieden en jullie als een top team neer te zetten. Wij hebben alles wat jullie bikerhart begeert van shirts naar hoodies en zelf mokken die jullie in jullie clubhuis kunnen zetten. Wij bedrukken alles uit ons assortiment naar jouw wens.

Jouw eigen biker outfit in 5 stappen

  1. Kies het product dat jij graag wilt en selecteer een kleur.
  2. Door op ‘START JOUW ONTWERP’ te drukken kom jij in onze Designer.
  3. Eenmaal in onze Designer kun je bepalen of je je eigen ontwerp upload of een al bestaand designs uit onze galerij kiest.
  4. Een kleur kiezen kan ook nog.
  5. Voeg je een naam, slogan of tekst toe als je dat wilt.

En klaar is kees! De druktechniek die word aangeraden voor jou ontwerp word automatisch toegepast.

 

START JOUW ONTWERP

Goedkoop en gemakkelijk motorkleding ontwerpen

Bij TeamShirts snappen we dat jij je alleen maar bezig wilt houden met jou passie, en dat is natuurlijk motorrijden. Je wilt je niet druk maken met het ontwerpen van de clubkleding. Daarom hebben wij speciaal voor jou onze TeamShirts Designer gemaakt hiermee kun jij heel gemakkelijk jou producten personaliseren. Zet jullie logo, slogan en zelfs jullie namen op de shirts. De naam toevoegen gaat erg gemakkelijk, zo kun je gemakkelijk per lid een naam toevoegen op de achterkant of voorkant van het shirt of de hoodie. Naast het gemak van het ontwerpen van jouw producten heeft TeamShirts nog iets heel erg aanlokkelijk, namelijk onze kwantumkortingen die op kunnen lopen tot wel 60%. Daarnaast leveren wij ook nog een gratis en kun je gratis pasmodellen aanvragen mocht je niet zeker weten welke maten je moet bestellen. En mocht je er uiteindelijk toch niet helemaal uitkomen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons ServiceTeam. Zij kunnen je helpen met alle vragen die jij hebt. Van de producten naar het ontwerpen en de levering, zij weten van wanten. En mocht het uiteindelijk toch niet zijn wat je verwacht had, kun je natuurlijk zonder enige problemen jou producten omruilen. Want ons doel is dat jij met volle trots jou kleding met trots draagt.

Geweldige kortingen

Hoge kortingen, zelfs voor kleine teams. Wij hebben de beste prijzen voor teamoutfits.

Gratis verzending

Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.

Zorgenloos pakket

Grafische hulp, retour service, express levering. Wij helpen jou bij elk stap