Heb je vragen?

00800 9255 2000

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

T-shirt  bedrukken kind

Gezamenlijk onderzoeken

T-shirt bedrukken kind

Geweldige kortingen

Gratis verzending

Zorgenloos pakket

Kinder t-shirt bedrukken

Kinder t-shirt zelf ontwerpen

Kinder T-shirt zelf ontwerpen

Ontwerp je T-shirt in een 5 stappen:

  1. Kies een product

  2. Klik op "Start jouw ontwerp"

  3. Upload nu jouw design, voeg een tekst toe of keis een design uit onze galerij

  4. Selecteer de maten en het aantal

  5. Klaar is kees! Binnen een paar dagen heb jij jouw T-shirts in huis 

Kies product

Bedruk jouw kinder T-shirts met onze designs

Kinder T-shirts voor jouw school

Als school wil je eigen kinder T-shirtjes voor het schoolvoetbal tournooi of je wilt ze gebruiken bij klassenuitjes? Dan ben bij TeamShirts aan het juiste adres. Bij TeamShirts krijg je naast het gemak van onze Designer ook nog eens tot wel 60% korting op al jouw producten. En ook de verzending is nog eens op onze kosten. Mocht je niet zeker weten of het kinder T-shirt wel de juiste maat heeft, kun je vrijblijvend een gratis pasmodel aanvragen. En mocht het zo zijn dat je vragen hebben over de bedrukking of over de verschillende druk technieken kun je altijd contact opnemen met ons ServiceTeam . Deze experts hebben antwoord op al jouw vragen. Mocht je uiteindelijk nadat je de bestelling binnen is toch niet tevreden zijn kun je altijd zonder enige problemen jouw producten omruilen.

Kinder T-shirts voor een kinderfeestje

Je organiseerd een feestje voor jouw kind en je wilt het extra uitpakken met gepersonaliseerde kinder T-shirtjes? Dan ben je bij TeamShirts aan het juiste adres. Wij hebben alles om jouw kinderfeestje die extra touch te geven. Upload leuke teksten, fotos of kies een leuk feest design uit onze galerij. Wij bij TeamShirts snappen dat jij erg veel tijd kwijt bent met alle uitnodigingen de deur uit doen, met het verzinnen van de activiteiten en meer. Daarom hebben wij het voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt. Met onze TeamShirtsDesigner maakt jij van jouw kinder T-shirtjes de mooiste creaties en krijg ook nog eens tot wel 60% korting op de hele bestelling. Ook de verzending is gratis, en mochten de kinder T-shirtjes er nou uiteindelijk niet zo uitzien als verwacht. Dan kun je ze natuurlijk zonder enige problemen omruilen. Want wij bij TeamShirts zijn er voor jou!

Waarom bij TeamShirts?

Bij TeamShirts weet je wat je krijgt, wij hebben een gemakkelijke en overzichtelijke Designer en kwaliteits kleding. Ook krijg je bij TeamShirts hoeveelheidskorting tot wel 60% en de verzending is gratis. Daardoor bespaar jij dubbel. Wij helpen je bij elke stap, wij realiseren wat jij het liefste wilt. En weet je niet zeker of het ontwerp dat jij hebt gemaakt in de smaak valt bij de rest van de partijen? Dan heeft TeamShirts daar natuurlijk wat voor, namelijk onze deelfunctie. Hiermee kun je gemakkelijk en snel de mening van andere vragen en zelfs een stemmings ronde houden. Zo weet je zeker dat iedereen blij is met wat jij hebt ontworpen. En mocht je nog verdere vragen hebben over de bestelling, verzending of de producten kun je natuurlijk zonder enige problemen onze experts bij het ServiceTeam benaderen. Zij hebben antwoord op al jou vragen en helpen je waar nodig.