Heb je vragen?

+31 30 20 25 020

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Hardloopkleding en hardloopshirt bedrukken

Samen vechten

Hardloopkleding en hardloopshirt bedrukken

Geweldige kortingen

Gratis verzending

Veilig winkelen

Spreek met een expert

Welke Hardloopkleding past bij jouw team?

Bij TeamShirts kun je niet alleen afdrukken maken op hardloopshirts, jerseys en functionele shirts. Ons brede assortiment shirts biedt het juiste hardloopshirt voor elke smaak en elk tempo: maak een van de vele verschillende shirtvarianten en pas individueel op de wensen van je teamleden aan: korte mouwen, lange mouwen, tanktop, teamshirts; ieder krijgt wat hij/zij wil. Behalve hardloopshirts, zijn er veel nuttige producten voor de trainingsuitrusting van je hardloopteam. Overtuig jezelf.

Gratis verzending

Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.

Zorgenloos pakket

Grafische hulp, retour service, express levering. Wij helpen jou bij elk stap

Spreek met een expert

Onze ervaren, live experts helpen u graag via telefoon of e-mail.

Geen minimum aantal

Al onze artikelen worden aangeboden zonder minimumhoeveelheid, dus u kunt er desnoods slechts één bestellen.

Wat een geluk dat we Teamshirts tegengekomen zijn. De shirts zijn leuk en de service was geweldig.

Schoki Krass

Team van Pluspol Interactive en hun zelfontworpen hardloopshirts

Voor de prijs waren de shirts van de hoogste kwaliteit. Zowel bij het lopen waren zij perfect, maar ook de QR-code die wel op de rug gedrukt hadden, kon door iedereen gescand worden.

Pluspol Interactive GbR

Laat je inspireren door onze hardloopmotieven

Shirts voor de marathon, stadsloop of bedrijfsloop

Ren, ren, ren en denk aan de hardlopers! Wie niet loopt, staat stil. Wees een pionier als de zomer begint en het nieuwe hardloopseizoen van start gaat. Bij TeamShirts kun je de bijpassende hardloopshirts ontwerpen en afdrukken voor je volgende loopmissie. Een bedrijfsloop, een marathon of een snelle stadsloop: wij zorgen voor de uitrusting, jij voor de power. Met de hardloopshirts van TeamShirts gaat het afdrukken eenvoudig: met onze eenvoudige tool kun je je hardloopshirts, -shorts of accessoires in een mum van tijd klaar maken voor gebruik. Maak binnen een paar minuten voor- en achterkant met je eigen motief en lettertype. We drukken binnen enkele dagen jouw ideeën op textiel en bieden je bovendien gratis bezorging. Alle maten, alle kleuren, mannen, vrouwen, kinderen, aliens!

Hardloopshirts voor elke gelegenheid

Je kunt niet om onze hardloopshirts heen. We hebben hardloopshirts voor elke gelegenheid: stadsloop, bedrijfsloop, marathon, vrijetijdsloop. Het logo als een advertentie op de borst tijdens de bedrijfsloop? Een sponsor bij de stadsloop? Grappige uitspraken op de hardloopjersey voor de marathon? Of gewoon als blikvanger tijdens het joggen of hardlopen, met een individueel motief op het functionele shirt? Geen probleem met bedrukte hardloopshirts en hardloopjerseys van TeamShirts. Met onze bulkkorting kun je voor je hardloopgroep of de volgende bedrijfsloop flink besparen. Bij de volgende stadsloop kun je de aandacht vestigen op jouw missie met zelf ontworpen hardloopshirts. En ongeacht in welk gebied je hardloopgroep loopt, we hebben de uitrusting voor elk klimaat. Voor de levering van je nieuwe hardloopshirts hoef je geen verzendkosten te betalen. Is de baas ook weer blij. Service, we proberen het ontwerp van de hardloopshirts zo eenvoudig mogelijk te maken. Als teamcaptain of organisator heb je het meestal niet gemakkelijk. We willen met onze hulp zoveel mogelijk van deze druk bij je weghalen: we geven je graag advies bij vragen over het motief, geven eenvoudige uitleg bij de shirt-designer en geven je de mogelijkheid je hardloopshirts aan je vrienden te laten zien voor de textieldruk. 

Mooie bedrukt en goede kwaliteit.

Mooie bedrukt en goede kwaliteit. Ik ben tevreden

Wathak

Overzichtelijk

Overzichtelijk, prima levertijd!

Rietje

Fijne communicatie en snelle levering.

Fijne communicatie en snelle levering. Mooie kwaliteit

heer van der Meij

Heel goede service

Heel goede service, perfect bedrukt en snelle levering.

Gunther Van Gaever

Goede service

Goede shirt, goed bedrukt en snelle levering.

Remco Deenen

Uitstekend

4,5/5 gebaseerd op 1.196 reviews