Heb je vragen?

00800 9255 2000

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Wandel T-shirts ontwerpen en bedrukken

Samen voor het kruisje

Wandel T-shirts ontwerpen en bedrukken

Geweldige kortingen

Hoge kortingen, zelfs voor kleine teams. Wij hebben de beste prijzen voor teamoutfits.

Gratis verzending

Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.

Zorgenloos pakket

Grafische hulp, retour service, express levering. Wij helpen jou bij elk stap

Welke loop outfit past het beste bij jou team?

Bij TeamShirts hebben we alles voor jouw wandel team. Ga je de lopen met jouw klas dan hebben wij voor kinderen onze t-shirts die je helemaal naar jouw wens kunt ontwerpen. Ook voor mannen en vrouwen hebben wij t-shirts en polo's die je natuurlijk kunt personaliseren zodat jij en jouw team samen de show stelen. En mocht het weer niet zo goed zijn neem dan gerust een kijkje bij onze hoodies en sweaters die je ook helemaal zelf kunt personaliseren.

Kinderen

Mannen

Vrouwen

In 5 stappen je sportshirts zelf ontwerpen:

 

  • Klik op de knop ‘Nu ontwerpen’ om een product te vinden.

  • Kies het product dat je wilt en selecteer een kleur

  • Upload het logo/embleem van je club, voeg je eigen ontwerp in of gebruik eenvoudig een motief uit onze designcollectie.

  • Voeg nog een individuele tekst toe zoals een naam of nummer.

  • Of gebruik alternatief onze Team Features. Hiermee kun je de leden van je team naar hun mening over de shirts vragen en namen & nummers verzamelen.

  • Klaar! De passende druk wordt automatisch ingesteld.

Nu ontwerpen
Onze Designs

Lopen met jouw eigen ontworpen t-shirt

Ga jij lopen met je klas, vrienden, familie, als teambuilding of ga jij lopen voor een goed doel en wil jij boven de groep uitspringen met jou zelf ontworpen shirts? Dan ben je bij TeamShirts aan het juiste adres. Wij hebben passende t shirts, polo’s en veel meer.

Wij drukken het logo, de slogan, een foto of namen van jouw teamleden overal op het shirt. Zo heb jij het origineelste shirt van de hele tocht.

Lopen voor het goede doel

Loop jij voor het goede doel? Dan bedrukken wij het logo van jouw goede doel op het shirt en kunnen natuurlijk ook een code op het shirt bedrukken zodat mensen onderweg jouw code kunnen scannen en kunnen doneren. Ook kun je zonder probelemen een foto laten bedrukken, wij doen er alles aan zodat jij jou doel kunt bereiken! Heb je vragen over de mogelijkeden, de producten of de druktechnieken? Neem dan gerust contact op met ons serviceteam, zij weten alles van de producten naar het drukken tot de levering.

Lopen met jouw klas

Ga jij lopen met je klas? dan hebben wij de juiste t-shirts voor jou. We drukken het logo van jou school op het t-shirt en kunnen ook gemakkelijk de namen van alle kinderen in jouw klas achter op het t-shirt of polo drukken. En het mooiste is nog wel de kortingen die wij hebben. Krijg tot wel 60% kwantumkorting op jou producten. Twijfel je omdat je niet weet of de maten goed zijn of niet? Geen probleem bij TeamShirts vraag om pasmodellen die wij gratis naar jou toesturen. En mocht het shirt er niet zo uit zien als verwacht? Dan kun je jouw producten zonder enige problemen ruilen. Zo heb jij 100% zekerheid op goede, kwalitatieve en betrouwbare producten.

T- shirts ontwerpen en bedrukken voor jouw wandel team

Met de TeamShirts Designer kun jij heel snel en gemakkelijk jouw design op het shirt krijgen en krijg je een live preview van jou shirt. Ook hebben wij verschillende druktechnieken die naar jouw wens gebruikt kunnen worden om jou identieke shirt tot een succes te leiden. Wij willen namelijk dat jij na de aankoop met een brede glimlach de straat op gaat en met volle trots jou persoonlijke shirt aan de wereld kunt laten zien.  Heb je vragen over de levering, over welke druktechniek je het best kunt gebruiken? Of weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Neem dan gerust contact op met ons hulpvaardig ServiceTeam. Zij weten precies wat jij nodig hebt en welke druktechniek jij het beste kunt kiezen voor jouw producten. Omdat wij onze focus hebben gelegd op tevreden klanten.