Heb je vragen?

00800 9255 2000

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Rompertje en kruippakje bedrukken

Gezamenlijk kruipen

Rompertje en kruippakje bedrukken

Geweldige kortingen

Hoge kortingen, zelfs voor kleine teams. Wij hebben de beste prijzen voor teamoutfits.

Gratis verzending

Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.

Zorgenloos pakket

Grafische hulp, retour service, express levering. Wij helpen jou bij elk stap

Onze Producten voor baby's

Behalve rompers met een korte mouw en met een lange mouw hebben we ook nog babyslabbetjes, babymutsen, babyshirts, bio babyshirts met een korte of lange mouw. Natuurlijk kunnen al onze babyproducten heel eenvoudig en persoonlijk zelf worden ontworpen. Dankzij de verschillende druktechnieken, zoals flexdruk, flockdruk en digital direct kunnen alle mogelijke designs op de babyproducten worden gedrukt.

Een babyshower online?

Geen probleem! Ontwerp online rompertjes met je vrienden dankzij TeamShirts.

Rompertjes en kruippakjes voor je baby eenvoudig zelf ontwerpen

Het ontwerpen van de babykleding is heel eenvoudig. Als alles klaar is, leg je de babykleding in het winkelwagentje en volg je daar de verdere aanwijzingen. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, is dat bij ons natuurlijk ook geen probleem. We hebben een aanvraagformulier op onze pagina waarmee je met ons contact kunt opnemen. We schrijven je gelijk terug. We helpen je bij het omzetten van heel persoonlijke voorstellingen en adviseren je bij iedere gewenste opdruk. Mocht je nog niet zeker weten welk design je wilt, kun je je ook laten inspireren door onze kant-en-klare designs uit de galerie. Onze grafische service heeft al veel verschillende, grappige designs ter beschikking gesteld. Om zonder risico te kunnen bestellen, sturen we je ook graag een pasmodel van de babykleding toe zodat je een indruk kunt krijgen van hoe het kruippakje er eigenlijk uitziet.

Hoe groter de peutergroep, hoe goedkoper de bestelling

Hoe meer kruippakjes je bij ons laat bedrukken, hoe meer je bij TeamShirts kunt besparen. Al bij een bestelling van slechts zes kruippakjes, krijg je 10% korting. Hoe meer kruippakjes je laat bedrukken, hoe meer korting we je geven. Tot 60% korting kun je bij ons krijgen. En leveren we ook nog eens gratis. Als een kruippakje niet past of je het niet mooi vindt, kun je het natuurlijk zonder enig probleem ruilen. We stellen je peutergroepje ook graag pasmodellen ter beschikking voordat er iets wordt bedrukt zodat je kunt kijken of de kruippakjes passen. Ieder kant-en-klaar rompertje voor je ukkie is uniek want het wordt bij ons in het Duitse Leipzig nog met de hand bedrukt.

Individuele textieldruk

Het is belangrijk dat de juiste druktechniek wordt gekozen zodat de opdruk ook lang op het rompertje blijft zitten. De kruippakjes kunnen met de druktechnieken flexdruk, flockdruk, digital direct of zeefdruk worden bedrukt. Met de digital direct kan vooral heel goed een kleurverloop of een design met vele kleuren op de babykleding worden gedrukt. Foto’s en afbeeldingen kunnen het best met de digital direct druk worden gerealiseerd. Hierbij wordt de inkt op het textiel gesproeid. Het kindershirt of het rompertje kan bovendien aan de voor- en achterkant worden bedrukt met je gewenste design. Mouwen of capuchons worden met een andere druktechniek voor textiel bedrukt. Als je een opdruk met hoge kleurbrillance en houdbaarheid ook na 100 keer wassen zoekt, is de flexdruk de geschikte druktechniek voor jou. De flexdruk is een druktechniek waarbij het design in de vorm van folie op het kindershirt wordt gedrukt. Het oppervlak van de opdruk is glad waardoor de kleuren iets glanzen. In tegenstelling tot de flexdruk, is het kenmerk van de flockdruk de iets dikkere flockstof. Het oppervlak van de flockstof is fluweelachtig. Deze druktechniek is met name voor logo’s en fijne designs geschikt. Je wilt een groot aantal babyshirts, rompertjes of slabbetjes ontwerpen en laten bedrukken, dan adviseren we de zeefdruk. Voor een grote bestelling krijg je bij ons een extra korting tot 60%. Bij de zeefdruk wordt de kleur door een fijne zeef direct op het textiel gedrukt. Met deze druktechniek is een lange houdbaarheid en hoge kleurintensiteit gegarandeerd.