Jako Shirts

Jako Teamkleding

Teamoutfits voor trainingen en wedstrijden

Jako Producten

Prijsknaller - JAKO Trikot Team

 

  • Voor alle sporten
  • Individueel ontwerpen & drukken
  • Ook verkrijgbaar als set

 

vanaf 5,99 €

Jako Shirt voor je hele team

Een sterk gevoel van saamhorigheid uistralen: daar draait hem om voor een team. En om dit van verre afstand zichtbaar te maken, is het ontwerp van Jako Shirts bij Teamshirts de perfecte oplossing! Bij ons kun je veel verschillende t-shirts ontwerpen voor alle soorten sportclubs. Wij bedrukken de hoogwaardige Jako Shirts met jouw eigen designs – of kies uit de uiteenlopende designs uit onze gallerij. Met onze individueel ontworpen Jako Shirts maak je op ieder veld gegarrandeerd indruk! Het ontwerpen is super eenvoudig, en hoe groter je team, hoe meer je uiteindelijk kunt besparen.

De juiste designs voor jouw Jako Shirt vinden

Een ontwerp maken voor je eigen shirts kan heel leuk zijn: je kunt je eigen foto‘s met een paar klikken uploaden in de shop – bijvoorbeeld een logo dat je speciaal voor je club hebt ontworpen. Daarnaast kun je ook een individuele tekst toevoegen aan je Jako shirts en ze in de Design-Tool op verschillende manieren aanpassen, zodat dezen perfect bij je clublogo passen. Als je echter liever niet zelf aan de slag gaat met ontwerpen, kun je je ook simpelweg laten inspireren in onze gallerij met sport designs. Daar bieden we je een selectie van uiteenlopende designs en teksten: daar vind je alles wat echte Jako Shirts uniek maakt, van grappige gezegden tot artistieke logo-designs tot unieke nummeringen. Kies voor elk individu een individueel element, en je hebt een onmiskenbare outfit, die ieder team gegarrandeerd jaloers gaat maken!

Zelf Jako Shirts voor jouw team ontwerpen

Om je eigen Jako Shirts te creëren, heb je alleen een goed idee nodig. Nadat je in de eerste stap het gewenste product voor je team hebt geselecteerd, upload je vervolgens het gewenste design, dat we vervolgens op je shirts afdrukken. Daarna hoef je alleen maar de gewenste maten uit te kiezen, zodat iedereen een passend teamshirt krijgt. Er kan uit alle maten gekozen worden, van kleine maten zoals XS tot wel 2XL, XXXL en maximaal 5XL. Om je zelf ontworpen Jako Shirts nóch persoonlijker te maken kun je ook nog individuele elementen aan de shirts toevoegen, zoals nummeringen of namen van teamleden. Dit zorgt ervoor dat je wordt herkend als een uniform team, maar dat tóch iedereen een persoonlijk shirt heeft.

De juiste drukmethode voor jouw Jako Shirts

Leder shirt wordt individueel bij ons bedrukt en is daarom uniek. We gebruiken verschillende drukmethoden om jouw design op je kledingstuk te plaatsen. Een bedrukking met bijvoorbeeld Digital Direct druk is bijvoorbeeld ideaal voor het plaatsen van foto‘s op jouw Jako Shirts. Met deze methode wordt de verf op de stof gesproeid. Bij de Flexdruk ziet dat er anders uit: de designs worden als een folie onder hoge temperatuur op het product gedrukt. Dit zorgt voor een licht glanzend, glad oppervlak met hoge kleurkwaliteit. Naast de Flexdruk is de Flockdruk ook zeer geschikt. Deze drukmethode zorgt voor een bijzonder langdurig en duurzaam resultaat, en maakt vooral indruk met zijn fluweenachtige, dikke oppervlak. Alle shirts en sportkleding zijn geschikt voor Flockdruk.

Onze drukservice voor jouw team

Wij staan niet alleen voor all jouw ontwerp ideeën voor jouw klaar, maar ook voor een uitgebreide service. In de winkel vind je bijvoorbeeld een aanvraagformulier voor speciale wensen en bijzondere motieven. Om te testen welk shirt het beste bij je ideeën past, sturen we je zelfs een proefmonster. In combinatie met onze grafische service zorgen deze opties van onze winkel ervoor dat je met al je individuele deisgn wensen bij ons terecht kunt – hoe speciaal je wens ook is! En daar draait het allemaal om: het kunnen ontwerpen van jouw unieke Jako Shirts voor je hele team, waarmee je met alle trots jouw team-spirit kunt laten zien.

 

Heb je nog vragen?

Laat het ontwerpen van je eigen Jako Shirts jou helemaal zweten?
Heb je problemen met het uploaden van je teamlogo? Heeft je sponsor speciale verzoekjes?
Als je problemen ervaart bij het ontwerpen of bestellen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice op info@teamshirts.nl. Ook kun je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur op +31 30 20 25 020, vanuit Nederland. Ons team is zeer ervaren en vindt geheid een oplossing voor jouw probleem.

 

Nu ontwerpen