Dart shirts ontwerpen

Dartshirt zelf ontwerpen

Zo maak je jullie dartshirts

In 5 stappen eigen shirts of polo’s zelf ontwerpen:

 

  1. Zoek het bij het team passende dartshirt of -poloshirt uit en kies de kleur.
  2. klik op ‘START JOUW ONTWERP’ om in de designtool te komen.
  3. Upload je design of gebruik gewoon een design uit onze galerie.
  4. Wijzig zo nodig de kleur van het design.
  5. Voeg nog een goede slogan of naam toe.
  6. Klaar! De passende druktechniek wordt automatisch ingesteld.

 

PRODUCT SELECTEREN

Dart Shirt ontwerpen

Zo goed als een 9-darter: dartshirt zelf ontwerpen met TeamShirts

Jullie zijn niet bang voor de bull’s eye en Phil Taylor, Michael van Gerven of Peter Wright zijn jullie grote voorbeelden? Yes, dan zijn jullie bij ons op precies de goede plek want met onze dartshirts, of dartpoloshirts zijn jullie modieus gezien heel dichtbij de wereldklasse. We hebben de mooiste dartshirts voor je team samengesteld: van strikers van polyester tot shirts in retrolook van katoen vinden jullie alles wat bij een spannende dartwedstrijd hoort, inclusief checkout. Kies voor polyester als je cool wilt blijven tijdens de zweetdrijvende duellen. De snel drogende, ademende darthemden zien er nonchalant uit en blijven ook na meerdere keren wassen mooi. De nauwsluitende shirts van huidvriendelijk katoen zorgen voor een stoere retrocharme en ensceneren vaardig jullie wel overwogen spel. Verschillende kleurcombinaties net als een omvangrijk matenspectrum maken ons assortiment compleet. Daar is voor iedere pijlacrobaat wel iets bij.

Kies het passende design voor jullie dartshirts

Nu ontbreekt nog het juiste dartdesign. We hebben het heel eenvoudig gemaakt zodat jullie je dartshirt zelf kunnen ontwerpen. Gebruik een eigen design, zoals bv. het logo of de naam van de vereniging, een foto van het team of een afbeelding van de mascotte en upload deze in de TeamShirts Designer en plaats het op de gewenste positie op het dartpoloshirt. Als je dit te ingewikkeld vindt of wanneer je nog geen eigen logo hebt, kijk dan eens in onze galerie. Hier vind je leuke dartdesigns die je gratis mag gebruiken. Naast de designs kun je ieder dartshirt nog persoonlijker maken met een naam, letters of nummers. Hiervoor kun je de voor- en achterkant en de mouwen gebruiken. Er is nog genoeg plek voor reclame, voor het geval jullie zo goed zijn dat de sponsoren om jullie vechten.

We helpen je ook bij het maken van dartshirts of -hemden

Als je het maken van een dartshirt te ingewikkeld vindt, staat ons serviceteam altijd voor je klaar om je bij het ontwerpen te helpen. Onze profs controleren graag of alles ook zo kan worden gedrukt en helpen bij het vectoriseren en geven tips met betrekking tot het juist plaatsen van designs. Jullie succes is namelijk ons succes. We zijn pas tevreden als jullie tevreden zijn. Om dat zo te houden en er voor te zorgen dat jullie je dartvrienden alleen maar goede dingen over ons kunnen vertellen, sturen we je naar wens voor de bestelling een voorbeeldexemplaar van je dartshirt toe zodat jullie je van de kwaliteit kunnen overtuigen.

Onze druktechnieken schieten bij het ontwerpen van je dartshirts altijd in de roos

Je kunt vertrouwen op onze ervaring bij het bedrukken van dartshirts. We controleren de bestellingen en bepalen de druktechniek zodat bij het drukken het beste resultaat in top kwaliteit voor jullie uit de bus komt. Het dartshirt wordt naar keuze in flexdruk, digital direct of zeefdruk bedrukt. Als je bij het ontwerpen van je dartshirts kiest voor een product van polyester, dan wordt waarschijnlijk de flexdruk gebruikt. Bij deze techniek wordt het design uit glad, gekleurd folie gesneden en vervolgens op het dartshirt gedrukt. Krachtige, glanzende kleuren, een hoog contrast en lange houdbaarheid, ook na vele keren wassen, zijn kenmerkend voor de flexdruk. Bij de zeefdruk wordt het design direct op de stof gedrukt. Karakteristiek voor deze druktechniek is dat het designoppervlak een een dun gomlaagje heeft. Kleurverloop, effectkleuren of foto’s, de zeefdruk is een hoogwaardige druktechniek die lang houdt. Dan is er nog de digital direct druktechniek waarbij de kleuren ook direct op het darthemd worden gesproeid en vervolgens worden gefixeerd. Het design is heel zacht en scoort met aangenaam draagcomfort. Bijzonder grote designs zijn geschikt voor de digital direct druk. De kleurbrillance blijft langer bestaan als het shirt met de hand wordt gewassen. Als het met de machine wordt gewassen, ontstaat er na een tijdje een ‘vintagelook’. De digital direct druktechniek is niet geschikt voor het drukken van foto’s en niet voor ademende stoffen. 

Op naar de finish: met de voordelen van TeamShirts

Als het om het bedrukken van dartshirts gaat, kan niemand zo snel aan ons tippen dankzij onze vakkundigheid op het gebied van het bedrukken van textiel. We helpen je van het begin tot het einde en begeleiden je bij het uitkiezen van je dartpoloshirts, het positioneren van je design tot de kwaliteitscontrole en zorgen ervoor dat jullie bij het volgende toernooi echt goed scoren. Hierbij horen pasmodellen die je kunt laten toesturen, onze gratis verzending en het recht op teruggave van 30 dagen, mochten de darthemden toch niet passen, beschadigd zijn of een drukfout hebben. Als premie bij grote bestellingen van 20, 50 of 100 dartshirts lokken kortingen van wel 60 %. Het loont dus gelijk meerdere dartshirts te bestellen voor jullie teams, leden of bevriende teams. Je kunt bovendien op verschillende wijzen betalen: Paypal, vooruitbetaling, creditcard, automatische incasso of koop op rekening . Dat is een correcte checkout, zoals de dartspeler zegt, niet waar?