Heb je vragen?

00800 9255 2000

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Dartshirt zelf ontwerpen

Dartshirt zelf ontwerpen

Geweldige kortingen

Gratis verzending

Zorgenloos pakket

Outfits voor je dartteam

Dart Shirt ontwerpen

In 5 stappen eigen shirts of polo’s zelf ontwerpen:

 

  1. Klik op ‘START JOUW ONTWERP’ en zoek het bij het team passende dartshirt of poloshirt uit en kies de kleur.
  2. Upload je design of gebruik gewoon een design uit onze galerie.
  3. Wijzig zo nodig de kleur van het design.
  4. Voeg nog een goede slogan of naam toe.
  5. Klaar! De passende druktechniek wordt automatisch ingesteld.
Start jouw ontwerp
Zo goed als een 9-darter: dartshirt zelf ontwerpen met TeamShirts

Jullie zijn niet bang voor de bull’s eye en Phil Taylor, Michael van Gerven of Peter Wright zijn jullie grote voorbeelden? Yes, dan zijn jullie bij ons op het juiste adres. Want, met onze dartshirts, of dartpoloshirts zijn jullie modieus gezien heel dichtbij de wereldklasse. We hebben de mooiste dartshirts voor je team samengesteld: van polyester strikers tot katoenen shirts in retrolook, vinden jullie alles wat bij een spannende dartwedstrijd hoort, inclusief checkout. Kies voor polyester als je cool wilt blijven tijdens de zweetdrijvende duellen. De snel drogende, ademendedarthemden zien er casual uit en blijven ook na meerdere keren wassen mooi. De nauwsluitende shirts van huidvriendelijk katoen zorgen voor een stoere retrocharme en ensceneren vaardig jullie wel overwogen spel. Verschillende kleurcombinaties samen met ons omvangrijk matenspectrum maken ons assortiment compleet. Voor iere handige pijlartiest hebben wij de juiste shirts.

Kies het passende design voor jullie dartshirts

Nu ontbreekt nog het juiste dartdesign. We hebben het heel eenvoudig gemaakt zodat jullie je dartshirt zelf kunnen ontwerpen. Gebruik een eigen design, zoals bv. het logo of de naam van de vereniging, een foto van het team of een afbeelding van de mascotte, upload deze in de TeamShirts Designer en plaats het op de gewenste positie op het dartpoloshirt. Als je dit te ingewikkeld vindt of wanneer je nog geen eigen logo hebt, kijk dan eens in onze galerij. Hier vind je leuke dartdesigns die je gratis mag gebruiken. Naast de designs kun je ieder dartshirt nog persoonlijker maken met een naam, letters of nummers. Hiervoor kun je de voor- en achterkant en de mouwen gebruiken. Er is nog genoeg plek voor reclame, voor het geval jullie zo goed zijn dat de sponsoren om jullie vechten.

We helpen je ook bij het maken van dartshirts of -hemden

Als je het maken van een dartshirt te ingewikkeld vindt, staat ons serviceteam altijd voor je klaar om je bij het ontwerpen te helpen. Onze profs controleren graag of alles ook zo kan worden gedrukt en helpen bij het vectoriseren en geven tips met betrekking tot het juist plaatsen van designs. Jullie succes is namelijk ons succes. We zijn pas tevreden als jullie tevreden zijn. Om dat zo te houden en er voor te zorgen dat jullie je dartvrienden alleen maar goede dingen over ons kunnen vertellen, sturen we je naar wens voor de bestelling, een voorbeeldexemplaar van je dartshirt toe zodat jullie je door de kwaliteit kunnen laten overtuigen.

Onze druktechnieken schieten bij het ontwerpen van je dartshirts altijd in de roos

Je kunt vertrouwen op onze ervaring bij het bedrukken van dartshirts. We controleren de bestellingen en bepalen de druktechniek zodat bij het drukken het beste resultaat, in top kwaliteit, voor jullie uit de bus komt. Het dartshirt wordt naar keuze in flexdruk, digitaldirect of zeefdruk bedrukt. Als je bij het ontwerpen van je dartshirts kiest voor een product van polyester, dan wordt waarschijnlijk de flexdruk gebruikt. Bij deze techniek wordt het design uit glad, gekleurd folie gesneden en vervolgens op het dartshirt gedrukt. Krachtige, glanzende kleuren, een hoog contrast en lange houdbaarheid, ook na vele keren wassen, zijn kenmerkend voor de flexdruk. Bij de zeefdruk wordt het design direct op de stof gedrukt. Karakteristiek voor deze druktechniek is dat het designoppervlak een dun gomlaagje heeft. Kleurverloop, effectkleuren of foto’s, de zeefdruk is een hoogwaardige druktechniek die lang houdt. Dan is er nog de digital direct druktechniek waarbij de kleuren ook direct op het darthemd worden gesproeid en vervolgens worden gefixeerd. Het design is heel zacht en scoort met aangenaam draagcomfort. Bijzonder grote designs zijn geschikt voor de digital direct druk. De kleurbrillance blijft langer bestaan als het shirt met de hand wordt gewassen. Als het met de machine wordt gewassen, ontstaat er na een tijdje een ‘vintagelook’. De digital direct druktechniek is niet geschikt voor het drukken van foto’s en niet voor ademende stoffen. 

Op naar de finish: met de voordelen van TeamShirts

Als het om het bedrukken van dartshirts gaat, zijn wij de beste. Door onze expertise in het bedrukken van textiel kan niemand aan ons tippen. We helpen je van het begin tot het einde en begeleiden je bij het uitkiezen van je dartpoloshirts, het positioneren van je design tot de kwaliteitscontrole en zorgen ervoor dat jullie bij het volgende toernooi echt goed scoren. Hierbij horen pasmodellen die je gratis kunt laten toesturen. en mocht het resultaat toch niet zijn als verwacht kun je natuurlijk jouw product(en) zonder enig probleem ruilen. Als premie bij grote bestellingen van 20, 50 of 100 dartshirts lokken kortingen tot wel 60%. Het loont dus gelijk meerdere dartshirts te bestellen voor jullie teams, leden of bevriende teams. Je kunt bovendien op verschillende wijzen betalen: Paypal, vooruitbetaling, creditcard, automatische incasso of koop op rekening . Dat is een correcte checkout, zoals de dartspeler zegt, niet waar?